Select Page

Spoštovani,

obveščam vas, da je Vlada RS včeraj, 20. 1. 2021 sprejela odločitev o spremembi poteka VIZ procesa v določenih regijah, med katere sodi tudi Osrednjeslovenska.

Področni Odlok je dosegljiv na povezavi: https://www.uradni-list.si/glasilo-uradni-list-rs/vsebina/2021-01-0162/odlok-o-zacasni-prepovedi-zbiranja-ljudi-v-zavodih-s-podrocja-vzgoje-in-izobrazevanja-ter-univerzah-in-samostojnih-visokosolskih-zavodih.

Navedeno v praksi pomeni:

v torek, 26. 1. 2021,  se k pouku v šolsko stavbo vračajo učenci od 1. – 3. r OŠ.

Apeliramo na vas, da v šolo pošiljate le zdrave otroke. Prosimo vas, da ima vaš otrok dne 26. 1. 2021 s seboj z vaše strani izpolnjeno izjavo, ki jo najdete tukaj.

Pouk za učence bo potekal po urniku. Učenci bodo pouk obiskovali v svojem oddelku, ki bo tudi njihova učna skupina, ki se ne bo mešala in družila z drugimi učnimi skupinami. Njihova učilnica bo matična učilnica.

Učenci zaščitnih mask znotraj učne skupine – v učilnici – ne nosijo. Učenci nosijo zaščitne maske v vseh skupnih prostorih šole. Zaposleni v šoli nosijo zaščitno masko ves čas v šoli.

Organizirano bo jutranje varstvo in podaljšano bivanje, prav tako v matični učni skupini. Organizirani bodo tudi vsi obroki za prijavljene učence.

V šoli bomo po najboljših močeh upoštevali navodila in priporočila pristojnih institucij. Poostrena higienska priporočila si lahko preberete tukaj.

V pripravi so pravila delovanja v razmerah, povezanih s COVID -19, ki bodo objavljena v naslednjih dneh na spletni strani šole.

Pouk se za učence od 4. – 9. r OŠ tudi v času od 26. 1. 2021 nadaljuje na daljavo.

Vemo, da popolne varnosti ni. Za izvajanje samozaščitnih ukrepov smo odgovorni vsi.

Z željo, da nam ponoven zagon pouka znotraj šolskih zidov uspe čim bolje, pri čemer je to mogoče le z združenimi močmi, vas lepo pozdravljam.

Uroš Govc

ravnatel

j

(Skupno 187 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost