Select Page

Spoštovani,

kot smo vas že obvestili, se letošnji predpraznični sejem s srečelovom vred seli na splet.

Kako bo stvar potekala?

Sreda, 24. 11. 2021: 3. in 4. šolsko uro se bodo učitelji oglasili po oddelkih, učenci bodo lahko proti plačilu 2 EUR kupili srečko, izdaja dobitkov bo potekala v prostoru pred avlo, ločeno po oddelkih, ali znotraj oddelkov samih – to bodo povedali učitelji.

Četrtek, 25. 11. 2021: med 1. in 4. šolsko uro bodo učitelji po oddelkih pobrali naročila za izbrane izdelke. Kdor želi izdelek kupiti, si ga bo lahko izbral v objavi PREDPRAZNIČNI SEJEM, ki bo na spletu na voljo od 23. 11. 2021 dalje. V objavi bodo fotografije in cena izdelka, izbor izdelka pa bo naključen. Učenci, ki bodo želeli izdelek kupiti, naj imajo s seboj listek z imenom, priimkom, oddelkom, številko izdelka, količino izdelka ter denar za ta izdelek. Učitelji jim bodo tega dne izdelke razdelili. V kolikor bodo izdelki ostali, se bo prodaja nadaljevala od petka, 26. 11. do petka, 3. 12. 2021 med 13. in 14. uro.

Tako vas prosimo, če počakate na objavo ličnih izdelkov, ki so jih naši učenci in učitelji z veseljem in mnogo vložene energije izdelali za prodajo na predpraznični sejem, in vas vabimo, da si izberete kaj, kar bo polepšalo vaše predpraznične dni.

Kdor želi sodelovati bodisi v srečelovu (sreda) ali pri nakupu (četrtek), pa vas vabimo, da ima otrok s seboj denar na tisti dan, bodisi za srečko bodisi za izdelek.

Verjamemo, da bomo kljub neobičajni obliki sejma narisali kar nekaj nasmehov.

Sredstva so namenjena Šolskemu skladu.

Prijazno vabljeni,

Šolski sklad OŠ DOMŽALE

(Skupno 779 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost