Select Page

V ponedeljek, 22. 2. 2016, smo v Centru za mlade Domžale odprli likovno razstavo “Štanjel in Piran po naše”, na kateri se predstavljajo učenci naše šole in učenci OŠ Marije Vere Kamnik. Na razstavi smo si lahko ogledali slike in risbe, ki so nastale konec septembra v času dvodnevne likovne kolonije v okviru katere smo obiskali kraško mestece Štanjel in arhitekturni zaklad naše obale, Piran. Slike in risbe so izdelane v različnih slikarskih in risarskih tehnikah, predvsem pa so zelo barvite in razgibane. Odprtje razstave so popestrili mladi glasbeniki: Marjana Pančur z violino, Maja Strle z recitacijo lastne pesmi, Ajda Kričaj s flavto ter Urban Blaževič na kitari. Po uradnem odprtju razstave smo vsi skupaj še malo poklepetali, si napasli oči na umetninah naših učencev in se okrepčali z raznimi prigrizki.

Vsi, ki ste zamudili odprtje, si dela lahko v prostorih Centra za mlade Domžale ogledate do sredine marca. Prostori CZM so odprti vsak delovnik med 8. in 20. uro.

Prijazno vabljeni!

Več slik: http://www.czm-domzale.si/odprtje-razstave-stanjel-in-piran-po-nase/ ali https://www.facebook.com/czm.domzale/posts/825764684199558.

(Skupno 50 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost