Select Page

V petek, 20​.11.2014 obeležujemo dan slovenske hrane. V okviru projekta Tradicionalni slovenski zajtrk bomo zato​ vsem učencem, kot dodaten obrok ponudili kruh, maslo, med, mleko in jabolko.

​ Vsa živila nam bodo priskrbeli lokalni dobavitelji, financira pa ga Ministrstvo za kmetijstvo in okolje.

Uč​enci bodo zajtrkovali​ ob 8.20 uri.

​Učenci 1. razreda, pa zaradi zdravniškega pregleda ob 7.30.​
Nato bomo uro namenili pomenu kmeta in čebelarja, pomenu zajtrka v okviru zdravih prehranjevalnih navad in lokalno pridelani hrani.
​Za učence, ki so naročeni na ​reden ​zajtrk v šoli, bo​mo​ ​obrok ​odjavil​i​.
​Več o zajtrku na http://tradicionalni-zajtrk.si/  ​​
(Skupno 51 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost