Select Page

V soboto, 21. 10. 2017, je na OŠ Domžale potekalo državno tekmovanje iz znanja logike. Že dvaintridesetič se je pod okriljem Zveze za tehnično kulturo Slovenije v reševanju logičnih in lingvističnih nalog pomerilo več kot 100 sedmošolcev, osmošolcev in devetošolcev iz 20 šol domžalsko – kamniške regije.

Na uradnem sprejemu ob 9.00 v avli šole so tekmovalce in njihove mentorje sprejeli ravnatelj OŠ Domžale g. Uroš Govc, župan g. Toni Dragar, predstavnica ZOTKS ga. Lara Jerman in letošnja organizatorica tekmovanja učiteljica ga. Urška Tavčar.

Program je vodil Lev Glumac, ki ni le učenec OŠ Domžale ampak tudi tekmovalec v kategoriji sedmih razredov. Sprejem so popestrili učenci OŠ Domžale z dvema glasbenima točkama. Klarinetistka in tudi tekmovalka v logiki Kika Szomi Kralj je zaigrala Pesem predmestja, avtorja Alojza Ajdiča. Šolski ansambel “Non plus Ultra” v sestavi Jakob Žvab, Val Milek, Nik Milek, Ajda Kričaj, Kika Szomi Kralj, Rok Felician, Vid Felician, Anže Stopar, Katarina Golja, Katarina Ribič in Enej Nik Juran pa so zaigrali pesem “I just called to say I love you” avtorja Steive Wonder-ja, pod mentorstvom učitelja g. Marka Horvata.

Po sprejemu so se učenci odpravili v razrede in dve šolski uri zbrano reševali tekmovalne naloge. Verjamem, da so učenci po končanem tekmovanju odšli domov zadovoljni in polni prijetnih vtisov.

 

 

(Skupno 383 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost