Select Page

Spoštovani starši,

z namenom informativnega zbiranja prijav upravičencev do brezplačnega toplega obroka, prosimo starše otrok – učencev OŠ Domžale, ki so upravičeni do brezplačnega šolskega kosila in bi želeli prejemati brezplačen topli obrok v času izobraževanja na daljavo, da nam informativno prijavo pošljete na elektronski naslov:

mira.marinsek@os-domzale.si   in vanjo navedete: ime in priimek otroka, rojstni datum otroka ter oddelek, ki ga otrok obiskuje v OŠ Domžale. Sporočilo naslovite: Informativna prijava – brezplačni topli obrok.

Rok za zbiranje informativnih prijav je ponedeljek,  9. 11. 2020 do 15:00.

Pooblaščena oseba v šoli bo upravičenost preverila v sistemu CEUVIZ. Sredstva za zagotovitev toplega obroka se zagotovijo iz državnega proračuna ob upoštevanju kriterija, da brezplačni topli obrok pripada učencem, pri katerih povprečni mesečni dohodek na osebo, ugotovljen v odločbi o otroškem dodatku ali odločbi na podlagi vloge za priznavanje pravice do subvencije malice ali kosila ne presega 382,82 EUR (3. dohodkovni razred otroškega dodatka). Brezplačni topli obrok pripada tudi učencem, ki so nameščeni v rejniško družino.

OŠ Domžale bo staršem učencev, ki so upravičeni do brezplačnega obroka, naknadno poslala v izpolnitev obrazec »Prijava na prevzem brezplačnega toplega obroka«, kar se bo štelo kot dokončna prijava.

Informativne prijave zbiramo z namenom pridobitve števila upravičencev. Podatkov iz informativnih prijav ne bomo posredovali nikomur. Uporabili bomo le skupno število, in sicer v organizacijske namene.

Lepo pozdravljeni,

Uroš Govc

ravnatelj

(Skupno 301 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost