Select Page

V četrtek, 7. 12. 2017, je na osnovni šoli Domžale potekal predpraznični bazar.

Vse skupaj se je začelo približno mesec dni nazaj, ko smo naznanili, da je bazar pred vrati in pričeli s pripravami. Veliko učiteljev in učencev je prihajajoči dogodek resno vzelo in pridno so izdelovali voščilnice in različne božično-novoletne izdelke. Pomagali pa so tudi starši, saj so skupaj z otroki napekli preko 700 škatel piškotov, ki so s prijetnimi vonjavami pričarali praznično popoldne. MEPI-jevci so poskrbeli, da je v avli dišalo po cimetu, klinčkih in vanilji.

Odlična popestritev na bazarju je bil tudi bogat srečelov, saj so se obiskovalci zelo pridno trudili preizkušati svojo srečo.

Dogajalo pa se je tudi v veliki telovadnici, kjer je preko 80 učencev prikazalo svojim staršem, sorodnikom in drugim obiskovalcem kaj vse se učijo v interesnih dejavnostih, ki jih na šoli res ne manjka in zagotovo je zaradi njih utrip šole še prijetnejši.

Predpraznični dogodek je bil obiskan v velikem številu. Pa ne samo to, naši obiskovalci so bili zelo pridni kupci, saj smo prodali vse, kar smo jim ponujali.

Ves zbrani denar bo namenjen delovanju šolskega sklada.

Vsem, ki ste kakorkoli prispevali k uspešnosti predprazničnega bazarja, se iskreno zahvaljujemo.

                                                                                             Predsednica šolskega sklada

                                                                                                    Mojca Kanduscher

(Skupno 182 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost