V soboto, 20. 10. 2018, je na OŠ Domžale potekalo državno tekmovanje iz znanja logike. Že triintridesetič se je pod okriljem Zveze za tehnično kulturo Slovenije v reševanju logičnih in lingvističnih nalog pomerilo več kot 130 sedmošolcev, osmošolcev in devetošolcev iz 19 šol domžalsko – kamniške regije.

Na uradnem sprejemu ob 9.00 v avli šole so tekmovalce in njihove mentorje sprejeli župan g. Toni Dragar, ravnatelj OŠ Domžale g. Uroš Govc, predstavnica ZOTKS ga. Lara Jerman in letošnji organizator tekmovanja učitelj g. Robert Čuk.

Program je vodil učenec Matic Gorenc, ki ni le učenec OŠ Domžale ampak tudi tekmovalec v kategoriji devetih razredov. Sprejem sta popestrili dve učenki OŠ Domžale  z dvema glasbenima točkama. Viktorija Vogrinec, učenka 4. razreda, je na violončelo zaigrala pesem Lepi Sarafan, Janja Kumin, učenka 7. razreda, pa nam je na ukulele zaigrala in zapela pesem House of gold.

Po sprejemu so se učenci odpravili v razrede in dve šolski uri zbrano reševali tekmovalne naloge. Verjamem, da so učenci po končanem tekmovanju odšli domov zadovoljni in polni prijetnih vtisov.

(Skupno 105 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost