PAŠA ZA OČI IN DUHA – TRADICIONALNI BOŽIČNO-NOVOLETNI BAZAR NA OŠ IHAN

Kot nam je sedaj že kar nekoliko prišlo v navado, smo tudi letos organizirali tradicionalni bazar na OŠ Ihan.Obiskovalcem se je “dogajalo” v četrtek, 24.11.2016, učencem in učiteljem pa že veliko prej. Zadnja dva tedna smo bili namreč vsi zeeeelo pridni – izdelovali smo različne božično-novoletne “pripomočke” iz lesa, gline, papirja, …. . Tako smo ob skupnih močeh uspeli pripraviti veliko voščilnic, svečnikov, okraskov, piškotov, šatuljic…. . Seveda pa smo bili zelo veseli tudi pomoči mamic, očetov, babic in dedkov, ki so z našimi otroci doma napekli tudi kar nekaj sladkih dobrot. Glede na precej kislo vreme, smo dogodek izvedli v naši telovadnici, ki je zasijala v novoletnih lučkah. Stojnice nam je kot že pretekla leta zagotovila Občina Domžale, za kar se ji kar najlepše zahvaljujemo.

Bili smo veseli, da nam se ponovno obiskalo veliko družin, katerih otroci se šolajo v naši šoli, kot tudi drugih obiskovalcev, ki so izkoristili priložnost za nakup unikatnih izdelkov.Da bi se lahko vsakdo naučil dodatnih spretnosti smo pripravili tudi delavnico – izdelovanje okraskov. Seveda bi se želeli zahvaliti vsem, ki ste kakorkoli prispevali k izvedbi bazarja, kot tudi tistim, ki ste prispevali kak cekin.

Zbrana sredstva bodo namenjena delovanje šolskega sklada. Z njimi vsako leto uspemo prižgati kakšno dodatno lučko v očeh naših najmlajših, ki si žal drugače ne bi mogli privoščiti tistega, kar je večini samoumevno.

Nasvidenje prihodnje leto

Andreja Ljoljo

(Skupno 228 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost