Konec maja 2017 prihaja na slovenske odre novi muzikal Moje pesmi, moje sanje, v katerem igrajo tudi tri učenke Osnovne šole Domžale.

V vlogah otrok družine Von Trapp se bodo predstavile  Lori Cerar (Marta Von Trapp), Zarja Utenkar (Gretl Von Trapp) in Julija Skobe (Luisa).

Muzikal poteka pod režijo Nejca Lisjaka, tudi vodje dramskega krožka na OŠ Domžale.

Do jeseni je predvidenih le 6 predstav, kasneje pa še več (tako je napovedal producent).

Predstave:

O muziklu:
Muzikal Moje pesmi, moje sanje, bolj znan po istoimenskem filmu, je eden najbolj priljubljenih muzikalov vseh časov. Po izjemnem uspehu na Broadwayu, kjer je doživel kar 1443 ponovitev so ga preselili tudi na West End. Tam po 2385 ponovitvah še danes drži rekord najdlje predvajanega ameriškega muzikala v Londonu. Od prve uprizoritve leta 1959 je bil prikazan že v 17 500 različnih produkcijah širom sveta, letno pa si ga ogleda več kot 600.000 ljudi.

V Sloveniji bo muzikal z znamenitimi napevi, kot so Climb every mountain, Edelweiss, DO, RE MI, My favourite things in druge, v slovenskem prevodu Nejca Lisjakaob spremljavi simfoničnega orkestra pod taktirko maestra Simona Dvoršaka izvedlo preko 50 pevcev in igralcev, med njimi tudi: Eva Černe, Boštjan Romih, Irena Yebuah Tiran, Matjaž Stopinšek, Katja Konvalinka, Klemen Torkar, Simona Plut, Tjaša Hrovat ter mnogi drugi.

Več informacij o samem muziklu lahko preberete na spletni ali  FB strani:
http://mojepesmimojesanje.si/
https://www.facebook.com/MojePesmiMojeSanjeMuzikal/?fref=ts

Vstopnice so na voljo z nakupom prek sistema Eventim in pri njihovih prodajnih partnerjih (Petrol, Pošta Slovenije in ostali).

V priponki dodajamo nekaj utrinkov iz vaj.

Vljudno vabljeni!

(Skupno 476 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost