Proslave in prireditve

Šolsko leto 2017/18

Proslava ob slovenskem kulturnem prazniku, 7. 2. 2018, utrinki

Proslava ob Dnevu samostojnosti in enotnosti, 22. 12. 2017, utrinki

Novoletni bazar, 7. 12. 2017, več

Šolsko leto 2014/15

Novoletni bazar

V torek, 25. novembra 2014, je na OŠ Domžale potekal že tradicionalni predpraznični bazar. (preberite več)

Proslava ob Dnevu samostojnosti in enotnosti

Na osnovni šoli smo zadnji šolski dan pred novoletnimi počitnicami proslavili prihajajoči dan samostojnosti in enotnosti. (preberite več)

Proslava ob slovenskem kulturnem prazniku

Na OŠ Domžale smo 6. 2. 2015 pred prihajajočim kulturnim dnem pripravili proslavo. Letošnjo prireditev, ki sta jo vodili prikupni voditeljici Tijana in Nina, smo posvetili poeziji. (preberite več)

 

Šolsko leto 2013/14

Novoletni bazar

V torek, 19. 11. 2013, je v avli OŠ Domžale potekal predbožično-novoletni bazar. (poglejte: slikovno gradivo, posnetek)

Proslava ob Dnevu samostojnosti in enotnosti

V torek, 24. 12. 2013, je v šolski avli potekala proslava ob Dnevu samostojnosti in enotnosti. (poglejte: film s slikami)

Dobrodelni koncert skupine Kontrabant v OŠ Domžale

“Upam, da še ni prepozno, da vas še enkrat več povabim na današnji dobrodelni koncert ob 18. uri, ki bo v avli OŠ Domžale”, nas je vabil Bela Szomi Kralj, vodja skupine Kontrabant. (preberite: Dobrodelni koncert skupine Kontrabant na www.domzalec.si)

Proslava ob slovenskem kulturnem prazniku

V petek, 7. 2. 2014, smo imeli v avli OŠ Domžale proslavo ob slovenskem kulturnem prazniku. Proslavo sta vodila učenca 9. razreda Iva Perger in Jaka Deželak. (poglejte: fotoutrinki s proslave)

Letni koncert pevskih zborov OŠ Domžale

V torek, 10. junija so pevci in zborovodkinja mag. Špela Kasesnik organizirali letni koncert vseh zborovskih zasedb na šoli in zapeli v slovo šolskemu letu. Pod vodstvom zborovodkinje mag. Špele Kasesnik so se predstavili v treh zborovskih zasedbah; mlajši otroški pevski zbor, otroški pevski zbor in mladinski pevski zbor. Celotno prireditev sta obogatila mlada umetnika, devetošolka Špela Hribar in sedmošolec Luka Štiftar. Povezovalka programa je bila gospa Mira Smrkolj. Mladinski pevski zbor se je od devetošolk poslovil s pesmijo, gospa zborovodkinja pa se jim je zahvalila za njihovo večletno prepevanje v pevskem zboru na šoli. Koncert so sklenili vsi pevci skupaj s pesmijo Naj ljubezen združi vse ljudi sveta in poslušalcem sporočili veliko željo, da bi vsi otroci na svetu živeli v miru in ljubezni ter tako uresničevali svoje sanje.

Proslava ob dnevu državnosti

24. 6. 2014 smo tudi na naši šoli obeležili dan državnosti. Šolska proslava ob dnevu državnosti se je pričela s krajšim slavnostnim nagovorom  ravnatelja g. Uroša Govca ter s podelitvijo priznanj učencem za najboljše dosežke s tekmovanj znanja v tem šolskem letu. Sledil je kulturni program, v katerem so  s svojimi deklamacijami, plesnimi in drugimi glasbenimi točkami sodelovali učenci od 1. do 8. razreda. Pričel se je s slovensko himno, ki jo je občuteno zapela učenka Špela Hribar. Zatem sta nam učenca 8. A razreda, Aljaž in Lina, predstavila zgodovinsko ozadje in pomen praznika. Sledil je otroški pevski zbor z dvema pesmima.  Ena od teh je bila prvič predstavljena šolska ekohimna, avtorice  Špele Hribar, ki jo je  tudi skupaj z zborčkom zapela. Kulturni program je zaključila plesna točka odličnih plesalk plesne skupine Sovice. (slikovno gradivo)

(Skupno 1.241 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost