V soboto, 27. 10. 2018, smo 27 učencev in učenk z naše šole peljali na Ljubljanski maraton.

Ob 10.50 uri smo se zbrali pred šolo, razdelili štartne številke, majčke in navodila ter se z avtobusom odpeljali v center Ljubljane.

Tam smo si izbrali zbirno mesto na Kongresnem trgu in napeto čakali na začetek tekmovanja.
V velikem pričakovanju smo se prebijali do štartnih koridorjev in se uspešno postavljali v štartne skupine. Tudi v cilju smo se zbirali ob naši prepoznavni modri tabli z rumeno sovico, kjer so že na zbirnem mestu ob drevesu svoje otroke čakali nekateri starši.

Z dobro voljo in veliko energije so naši učenci uspešno pretekli različne razdalje glede na starost.

Tekmovanja so se udeležili: Darko Girandon, Zarja Sukič, Niko Trokar, Gal Meznarič, David Tomazin, Žan Dremelj, Urban Cuderman, Lea Felicijan, Ula Stojc, Marko Girandon, Žak Deželak, Isabel Jović Mesesnel, Anja Pungerčar Ogrin, Martin Zajc, Karlin Stanek, Lana Galič, Rok Felicijan, Urša Cuderman, Vid Naranča, Neža Jurjec, Sara Šklander, Enej Sukič, Bruna Naranča, Iva Vasle, Klarisa Stanek, Vid Felicijan in Neva Cuderman.

Zahvaljujem se staršem, ki so strpno in dobre volje pričakali otroke na dogovorjenem zbirnem mestu in upamo, da se v prihodnje še več učencev šole opogumi za udeležbo na tradicionalnem šolskem teku.

 

(Skupno 802 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost