Sporočamo, da smo prispeli v šolo v naravi v Planico. Učenci trenutno poslušajo predavanje o okoliških naravnih znamenitostih.

Po kosilu nas čakajo prvi koraki v opremi po snegu.

  1. dan:

V galeriji si lahko ogledate naše prve smučarske podvige. Kljub mrazu smo uživali. Čaka nas pa še večerni sprehod proti Tamarju.

 

2. dan

V galeriji si lahko ogledate, kako smo preživeli drugi dan na smučišču, ogledu Nordijskega centra, treningu smučarskih skakalcev in zimskih radostih na snegu. Imamo srečo, da šolo v naravi preživljamo v pravi zimski idili.

 

3. dan

Danes smo dokazali, da se da smučati tudi, ko sneži. Veselje je videti, toliko nasmejanih obrazov. Za popestritev dneva, smo v fitnesu doma srečali še Petra Prevca. Zvečer smo odigrali še športne igre v telovadnici.

 

4. dan

Danes je bil dan za utrjevanje zavojev po belih strminah. Po kosilu smo se odpravili na pohod do Tamarja, nekaj učencev je do tam odteklo kar na tekaških smučeh. Zvečer je sledila še predstavitev sob.

 

5. dan

Danes smo se za zaključek zimske šole v naravi naužili zavijanja po belih strminah. V domu smo se poslovili s podelitvijo priznanj.

(Skupno 2.053 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost