Tudi letos vas vabimo k podpori in sodelovanju v Karitasovi akciji Pokloni zvezek. Z akcijo želimo zbrati čim več zvezkov za socialno ogrožene otroke in otroke spodbuditi k solidarnosti s sovrstniki.

Na Karitas so se v lanskem letu obrnile številne družine, ki potrebujejo pomoč tudi pri nakupu šolskih potrebščin. V lanskem letu je po vsej Sloveniji prejelo pomoč v obliki šolskih potrebščin 12.993 osnovnošolcev, kar je za dobrih 430 razredov. Tudi letos številne družine prosijo za pomoč. Še posebej tiste, ki so prizadete zaradi brezposelnosti staršev, bolezni in drugih težkih okoliščin.

pokoni zvezek 2016

Spoštovani otroci in starši vabimo vas, da poklonite nov, velik, črtan zvezek za osnovnošolce, ki tudi v Sloveniji potrebujejo pomoč.

Hvala za vašo solidarnost!

Akcija je namenjena vsem trem triadam. Otroci lahko v šoli ali doma na razglednice, ki jih bodo dobili v šoli zapišejo misel, pozdrav… in/ali na zadnjo stran narišejo turi risbo za skritega prijatelja, ki bo zvezek prejel. Razglednico naj vložijo v darovani zvezek in ga oddajo svojemu razredniku.

Akcija zbiranja zvezkov bo potekala do 10. junija.

(Skupno 64 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost