za sodelovanje pri pripravah na predpraznični sejem 2019

Spoštovani učenci in starši,

konec leta se nezadržno približuje in spet je čas, da pripravimo predpraznični sejem. Kot vsako leto bo izkupiček namenjen delovanju Šolskega sklada OŠ Domžale in s tem uresničevanju njegovih ciljev. Tudi letos smo se odločili, da povabimo k sodelovanju vse učence in njihove starše.
Kako lahko sodelujete?

1. Učenci sami oz. s pomočjo staršev razmislite, kakšen izdelek bi prepričal obiskovalce v nakup na predprazničnem sejmu (voščilnica, okrasek, okrasni predmet, uporabni predmet ipd.). Doma ga izdelajte in prinesite v šolo do 21. novembra 2019. Vse, kar znate dobro in to lahko naredite, bo zelo dobrodošlo.

2. Za izpeljavo srečelova iščemo malenkosti, ki bi jih lahko uporabili kot dobitke, zato vas vabimo, da jih po svojih močeh prispevate. Morda imate kakšno novo in nerabljeno malenkost, ki je ne potrebujete, pa bi jo lahko s pridom uporabil kdo drug, ali pa imate možnost povprašati za manjše prostovoljne materialne prispevke za srečelov v staršem znanih podjetjih. Prav tako prosimo, da dobitke da prinesete v šolo do 21. novembra 2019.

3. Ostajamo pri tradicionalni in zelo uspešni peki piškotov. Tudi letos vabimo učence in starše k sodelovanju. Prosimo, da razrednikom do 7.11.2019 javite, koliko škatel za piškote bi potrebovali. Prosimo za peko trdih piškotov brez maslenih, smetanovih in podobnih pokvarljivih krem. Prosimo, da na spodnjo stran škatle nalepite majhen listek z navedbo osnovnih sestavin in morebitnih alergenov. Piškote lahko prinesete v šolo 26. novembra 2019.

Ker je v slogi moč, verjamemo, da nam bo skupaj uspelo in da bo tudi letošnji predpraznični sejem z vašo pomočjo čaroben.
Vaše izdelke in prostovoljne materialne prispevke zbiramo do vključno 21. novembra 2019, učenci pa jih lahko oddajo svojim razrednikom.

Za morebitne dodatne informacije se lahko obrnete na elektronski naslov: os-domzale@guest.arnes.si.

Vnaprej iskrena hvala!

Člani UO Šolskega sklada OŠ Domžale

(Skupno 284 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost