VABILO UČENCEM IN STARŠEM

za sodelovanje pri pripravah na predpraznični bazar 2018

 

Spoštovani učenci in starši,

Konec leta se nezadržno približuje in spet je čas, da pripravimo predpraznični bazar. Kot vsako leto bo izkupiček namenjen delovanju Šolskega sklada OŠ Domžale. Tokrat smo se odločili, da povabimo k sodelovanju vse učence in njihove starše.

 

Kako lahko sodelujete?

 

  • Učenci sami oz. s pomočjo staršev razmislite, kakšen izdelek bi prepričal obiskovalce v nakup na bazarju (voščilnica, okrasek, okrasni predmet ipd.). Doma ga izdelajte in prinesite v šolo do 20. novembra 2018.
  • Za izpeljavo srečelova iščemo malenkosti, ki bi jih lahko uporabili kot dobitke, zato vljudno naprošamo vse starše, ki imajo možnost, da povprašajo za manjše prostovoljne materialne prispevke za srečelov v njim znanih podjetjih. Prav tako prosimo, da prinesete v šolo do 20. novembra 2018.
  • Ostajamo pri tradicionalni in zelo uspešni peki piškotov. Tudi letos vabimo učence in starše k sodelovanju. Prosimo, da razrednikom javite, koliko škatel za piškote bi potrebovali. Prosimo za peko trdih piškotov brez maslenih, smetanovih in podobnih pokvarljivih krem. Letošnja novost je prošnja, da na spodnjo stran škatle nalepite majhen listek z navedbo osnovnih sestavin in morebitnih alergenov. Piškote lahko prinesete v šolo 26. novembra 2018.

Ker je v slogi moč, verjamemo, da nam bo skupaj uspelo in da bo tudi letošnji predpraznični bazar z vašo pomočjo čaroben.

Vaše izdelke in prostovoljne materialne prispevke zbiramo do vključno 20. novembra 2018, učenci pa jih lahko oddajo svojim razrednikom.

 

Vnaprej iskrena hvala!

Člani šolskega sklada

(Skupno 122 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost